Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου

Στη ΔΕΥΑΜ ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης

8 Οκτωβρίου, 2018

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

Τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/10, ο Βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης.

Τον Βουλευτή υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Φίλιππος Σαββάκης και Γιάννης Ντουλάκης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης) και ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης. Στη συνάντηση που ακολούθησε, συζητήθηκαν όλα τρέχοντα έργα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., ο προγραμματισμός που έχει γίνει, καθώς και οι ανάγκες που έχουν εντοπιστεί στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μονάδες αφαλάτωσης (την υπάρχουσα που λειτουργεί από το 2014 και τη νέα που κατασκευάζεται και θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2019 και που έλυσαν το πρόβλημα της λειψυδρίας στο Δήμο), τις πολλές μονάδες βιολογικού καθαρισμού που έχουν κατασκευαστεί σε οικισμούς του Δήμου, το υπερσύγχρονο σύστημα τηλέ-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων, το νέο πρόγραμμα των ασύρματων ρολογιών ύδρευσης που υλοποιείται, κ.α.

Ο Βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε ότι παραμένει στο πλευρό των κατοίκων του Μαλεβιζίου και θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Δημοτική Αρχή, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τον Βουλευτή για την υποστήριξή του, δηλώνοντας ότι είναι απαραίτητη για να μπορέσει να συνεχιστεί το πολύπλευρο αναπτυξιακό έργο στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ηγουμενίδης ξεναγήθηκε στους χώρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., συνομίλησε με τους εργαζομένους ενώ είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος τηλέ-ελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων, καθώς και τα ασύρματα ρολόγια ύδρευσης που έχουν αρχίσει να τοποθετούνται στο Μαλεβίζι.

Τελευταία τροποποίηση: 28 Φεβρουαρίου, 2019

Top