Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου

Εκτροπή κυκλοφορίας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο ύψος του ξενοδοχείου ΟΑΣΙΣ στην περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου

2 Ιουλίου, 2019

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 04-07-2019 η  θα προχωρήσει στην επισκευή βλάβης του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου .
Κατά τη διάρκεια των εργασιών είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας των Ι.Χ. οχημάτων και προς τις δυο κατευθύνσεις στο ύψος ξενοδοχείου OASIS. Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς την Αμμμουδάρα μπορεί να γίνεται μέσω της οδού Προμηθέα και των οχημάτων με κατεύθυνση από Αμμουδάρα προς Ηράκλειο από την οδό Διονυσίου.
Λόγω της θερινής περιόδου και για την καλύτερη εξυπηρέτηση της περιοχής, θα επιτραπεί η διέλευση μόνο των αστικών και τουριστικών λεωφορείων με την επιφύλαξη ότι στην περίπτωση που καταστεί αναγκαίο θα διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων για την ασφαλή ολοκλήρωση των εργασιών.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜ

Κουγιουμουτζάκης Γεώργιος

Τελευταία τροποποίηση: 9 Ιουλίου, 2019

Top