Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου

ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου: Ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών & ψηφιακές υπηρεσίες!

17 Μαρτίου, 2021

Νέα εποχή για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μαλεβιζίου που προχώρησε στην εφαρμογή ψηφιακής ταυτότητας οφειλής και την ψηφιοποίηση των ειδοποιητηρίων της, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες απομακρυσμένα από το σπίτι τους να αποπληρώνουν εύκολα και απλά τους λογαριασμούς ύδρευσης, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία.

Η ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΜ στο διαδίκτυο www.deyamalevizi.gr φιλοξενεί πλέον σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές για τους καταναλωτές της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δουν on-line τον ηλεκτρονικό λογαριασμό τους, να αιτούνται τη λήψη ηλεκτρονικού ειδοποιητηρίου, να λαμβάνουν άμεση πληροφόρηση για τις οφειλές τους, να έχουν πρόσβαση στο ιστορικό των λογαριασμών, πληρωμών και διακανονισμών τους, αλλά και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην επιχείρηση.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Η ΔΕΥΑΜ μπήκε στην ψηφιακή εποχή με τρεις νέες υπηρεσίες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης. Ηλεκτρονική πληρωμή και αποστολή λογαριασμών και αιτημάτων εύκολα και απλά. Γρήγορα, πρακτικά, χωρίς ουρές και καθυστερήσεις.

Συνεχίζουμε αυτό που αρχίσαμε για να κερδίσουμε τη μάχη με τη γραφειοκρατία και να αλλάξουμε ριζικά τη σχέση του Δήμου με τους πολίτες. Για να μειώσουμε την ταλαιπωρία, διευκολύνοντας σημαντικά την καθημερινότητα όλων.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΜ www.deyamalevizi.gr και εγγραφείτε στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Γιατί η εξυπηρέτηση του πολίτη αποτελεί τη βασική προτεραιότητά μας».

 Για να επωφεληθείτε από τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.deyamalevizi.gr αναζητώντας δεξιά της οθόνης τους παρακάτω τρείς συνδέσμους:

  1. eBill.deyamalevizi.gr : ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Προβολή του τρέχοντα λογαριασμού σας. Εμφανίζεται η εφαρμογή eBill : Ηλεκτρονικοί λογαριασμοί, όπου ο καταναλωτής της ΔΕΥΑΜ θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον μοναδικό κωδικό πληρωμής του νέου λογαριασμού του, όπως του έχει σταλεί είτε με Ε-mail είτε με SMS που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στην υπηρεσία ενημέρωσης για την έκδοση των νέων λογαριασμών της ΔΕΥΑΜ.

  1. eServices.deyamalevizi.gr : ΚΑΡΤΕΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ –ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ – ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για προβολή της Καρτέλας λογαριασμών, διακανονισμών, μετρήσεων, στατιστικών κτλ. Γίνεται σύνδεση με την εφαρμογή eServices για την παρακολούθηση της Καρτέλας λογαριασμών, διακανονισμών, μετρήσεων, στατιστικών, υποβολή αιτήσεων κτλ, του καταναλωτή της ΔΕΥΑΜ. Καταχωρείται το Ε-mail και ο κωδικός ασφαλείας που έχει σταλεί κατά την εγγραφή του καταναλωτή στην υπηρεσία ενημέρωσης για την έκδοση των νέων λογαριασμών της ΔΕΥΑΜ.

  1. eServices.deyamalevizi.gr : ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ eServices ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Για την εγγραφή σας στην υπηρεσία ηλεκτρονικής αποστολής λογαριασμών της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. Δίνεται η δυνατότητα εγγραφής του καταναλωτή της ΔΕΥΑΜ στην υπηρεσία eServices, ώστε να ενημερώνεται για την έκδοση των νέων λογαριασμών, με e-mail ή SMS. Καταχωρείτε το Ε-mail και ο μοναδικός κωδικός ανάθεσης του λογαριασμού σας.

Τελευταία τροποποίηση: 17 Μαρτίου, 2021

Top