Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου

Ανακοίνωση: Αποκατάσταση Βλάβης Αγωγού Ύδρευσης στη περιοχή Αγία Μαρίνα – Τσαλικάκι

24 Ιουνίου, 2021

Εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης ευθύνεται για τη μη προγραμματισμένη διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή Αγία Μαρίνα – Τσαλικάκι. Η διοίκηση και οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜ ζητούν συγγνώμη από τους δημότες.

Τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν το ακριβές σημείο της βλάβης. Οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΜ εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου η υδροδότηση να έχει ομαλοποιηθεί έως την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Οι δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υδροδότησης παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη ΔΕΥΑΜ, αναφέροντας την ακριβή τους διεύθυνση, ώστε να μπορούν άμεσα τα συνεργεία να εντοπίζουν τυχόν πρόσθετη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης.

Επικοινωνήστε με τη ΔΕΥΑΜ είτε τηλεφωνικά στο 6970148839 (Γιώργος Κουγιουμουτζάκης), είτε μέσω διαδικτύου αποστέλλοντας μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://deya.malevizi.gov.gr/contact-us/  είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση malevizi@maelvizi.gr ή και στη σελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Facebook.

 Ο Γεν. Δ/ντής της ΔΕΥΑΜ

Κουγιουμουτζάκης Γεώργιος

Τελευταία τροποποίηση: 24 Ιουνίου, 2021

Top